Το γάντι έριξε η διοίκηση της ΑΝΕΚ στη παράταξη Μαστροκούκου και ιδιαίτερα στον επικεφαλής, για την “αφωνία”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σε σχέση με “την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος για κακούργημα με ιδιαίτερα τεχνάσματα που συνιστούν δόλο για τον πρώην πρόεδρο της εταιρείας μας και πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης “

Ακολουθεί το δ.τ.

 Κάλυμνος,       05/07/2022           

                           Προς: MME

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                     

              Έχει περάσει περισσότερο από μήνας από την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος για κακούργημα με ιδιαίτερα τεχνάσματα που συνιστούν δόλο για τον πρώην πρόεδρο της εταιρείας μας και πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης του κ. Μαστροκούκου, κ. Λελέκη και ακόμη δεν είδαμε καμία αντίδραση  από την παράταξή του.

                Ο λαλίστατος κατά τα άλλα αρχηγός της παράταξης πάσχει από αφωνία για το θέμα αυτό. Αυτή η στάση δηλώνει την πλήρη του αμηχανία σε σχέση με όσα δήλωνε κατά καιρούς, αλλά πολύ περισσότερο  και τη θέση του για το δημοτικό χρήμα. Φαίνεται ότι δεν  αποδίδει καμιά απολύτως σημασία σ’ αυτό, αρκεί να μη θιγεί η παράταξή του. Και δυστυχώς θέλει να κυβερνήσει τον Δήμο.

                 Φυσικά και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους τους κατηγορούμενους. Θα περίμεναν όμως οι συμπολίτες μας μια κάποια αντίδραση. Δεν είναι ασήμαντο το θέμα. Κλάπηκαν 409.000€ Ταλαιπωρήθηκε η τοπική μας κοινωνία 12 ολόκληρα χρόνια και δημιουργήθηκε κλίμα πολιτικής δυσωδίας  στο νησί καθώς με ενέργειες της τότε διοίκησης επιχειρήθηκε να μην ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία. Είναι αδιανόητο να μην παίρνει καμιά θέση ο κ. Μαστροκούκος.

                Όσο για τις άλλες παρατάξεις; Μάλλον απολαμβάνουν την αφωνία του. Κρίμα. Όμως η υπόθεση θα φτάσει στο τέλος της, όπως έφτασε και η άλλη κατάχρηση της δεκαετίας του ’90 στη ΔΕΥΑΚ.                                                                                                                                                      

                                                                                 Από την Α.Ν.Ε.Κ