Βρήκε καταφύγιο στην Κάλυμνο για την ηρεμία του αλλά … τα κατσίκια του Εμπορειού, με συχνές «επισκέψεις» δεν τον αφήνουν σε ησυχία, ενώ χθες έπεσε και θύμα … ληστείας

Τον «μπελά» του με τις ατελείωτες καταπατήσεις και καταστροφές στην οικία του στο Εμπορειό, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια , από τα αδέσποτα κατσίκια έχει βρει ο γνωστός film-makeup και βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία BRAVEHEART,  κ. Paul Pattison, με τις αρμόδιες αρχές να αδυνατούν … να δώσουν λύση στο πρόβλημα του, ενώ χθες τον επισκέφτηκαν, εκτός από τα προσφιλή ζωντανά, και … διαρρήκτες!

Ο «ταλαίπωρος» λάτρης της Καλύμνου, χθες κάλεσε την Αστυνομία, γιατί εκτός των παραπάνω, έπεσε και θύμα ληστείας, αφού άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του, αφαιρώντας του σημαντικά έγγραφα και προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές!

Ο γνωστός στην κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood,  Paul Pattison, τα τελευταία χρόνια ξεκουράζεται στο δικό του κρησφύγετο, ένα σπίτι που έκτισε σε τοποθεσία λίγο πριν το Εμπορειό, περνώντας κάποιες στιγμές ανάσας από τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής του υπερθεάματος, λατρεύοντας παράλληλα σε μέγιστο βαθμό το νησί μας.

Τον βραβευμένο με Όσκαρ για την ταινία BRAVEHEART αλλά και άλλων μεγάλων ταινιών όπως Μ-Ι 2,The company, MOBY DICK, Mission Impossible 2, Mr Nice Guy, NOAH`S Ark κ.α συνεργαζόμενος με σταρ του cinema όπως η Angelina Jolie, Patrick Dempsey, Jon Voight, Τομ Κρουζ, Ράσελ Κρόου, Γκάι Πιρς και θρύλοι της οθόνης όπως Gregory Peck και Anne Margaret κ.α. ταλαιπωρούν εδώ και αρκετά χρόνια όπως μας είπε η αδιαφορία των αρμόδιων αρχών στο να δώσουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθημερινά με τις φθορές που προκαλούν στην περιουσία του τα αδέσποτα κατσίκια της περιοχής.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση οι καταστροφικές «επισκέψεις» των «απρόσκλητων επισκεπτών», αν και έχει περιμαντρώσει την οικία του, δεν έχουν τέλος. Το θλιβερό,  όπως μας είπε, είναι πως, εκτός του ότι οι αρμόδιοι δηλώνουν … αναρμόδιοι να δώσουν λύση, προσπάθησε από μόνος του να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των ζώων, ώστε να βρεθεί κάποιος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος και εκείνοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του….