Όπως ενημέρωσε σήμερα η Ακαδημία μπάσκετ Καλύμνου, κατόπιν πρωτοβουλίας τους, η εταιρεία Novibet, στα πλαίσια του προγράμματος GIANT HEART, αναλαμβάνει την ανακατασκευή του ανοικτού γηπέδου μπασκετ της Καλύμνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της CBA:

GIANT HEART μια συμμαχία αγάπης από τη Novibet

Στις 29/10/2021, η Ακαδημία Καλύμνου υπέβαλε αίτημα στη Novibet, μεσω του προγράμματος Giant Heart, και αιτήθηκε την ανακατασκευή του κλειστού και του ανοικτού γηπέδου Καλύμνου.

Άμεσα ενημερωθήκαμε ότι το αίτημα μας γίνεται αποδεκτό και θα μπει στον προγραμματισμό τους για την ανακατασκευή του.Εντός μηνός Μαρτίου και αφού είχαμε στείλει φωτογραφίες του γηπέδου, μας ενημέρωσαν ότι το πρόγραμμα είναι μόνο για ανακατασκευές ανοικτών γηπέδων και ότι θα ανακατασκευασθεί μόνο το ανοικτό με δικά τους έξοδα.

Αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Καλύμνου επισκέφτηκε και ενημέρωσε την Δημοτική αρχή, η οποία συμφώνησε με το εγχείρημα και πέρασε το θέμα από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Καλυμνίων, όπως όφειλε.Το όλο θέμα έχει αναλάβει προσωπικά ο Καλύμνιος διευθυντής της Novibet Νίκος Ολυμπίτης και έφτασε πλέον η ώρα το έργο να ολοκληρωθεί.

Αφού του στείλαμε ότι άλλο μας ζήτησε (τοπογραφικό από το Google Earth, επιπλέον φωτογραφίες γηπέδου κλπ) μας ενημέρωσε ότι από 12-18 Σεπτεμβρίου 2022 θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου από ειδικό συνεργείο της Novibet, που θα έρθει για αυτό τον λόγο από την Αθήνα .

Σε λίγες ημέρες το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ Καλύμνου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ Α ΣΤΟΛΙΔΙ!!

Ευχαριστούμε θερμά τη Novibet , τον Greek Freak Γιάννη Αντετοκούμπο που διαφημίζει και προωθεί το πρόγραμμα Giant Heart , αλλά και προσωπικά τον Νίκο Ολυμπίτη, για την ανακατασκευή του γηπέδου και επιφυλλασσόμεθα για περισσότερα στα εγκαίνια που θα γίνουν μετά την ανακατασκευή του