Τα συγχαρητήρια της εκφράζει η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καλύμνου, προς τον Γιάννη Χαλίκο, για την ευγενική του δωρεά προς το Νοσοκομείο και την Καλυμνιακή κοινωνία, καθώς η ανέγερση της νέας πτέρυγας του ιδρύματος, έγινε με αποκλειστική δαπάνη του Καλύμνιου επιχειρηματία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στέλνει προς τον Γιάννη Χαλίκο τις θερμότερες ευχές του, τον οποίο θα εκπροσωπήσει στα αποψινά εγκαίνια ο Γραμματές της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Καλύμνου, Μικές Ζηρούνης.

 Κάλυμνος 01/09/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία των αποψινών εγκαινίων της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου (‘’Χαλίκειος Πτέρυγα’’), στις 19:00μ.μ., η Τοπική Συντονιστική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κινήματος Αλλαγής Καλύμνου, συγχαίρει τον κο Ιωάννη Χαλίκο για την ευγενική του δωρεά προς τον Καλυμνιακό λαό και του εύχεται να είναι πάντα γεμάτος υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Το έργο που επιτελεί στην Τοπική μας κοινωνία, αγγίζει τις καρδιές όλων μας.

Τις θερμότερες ευχές και την βαθιά του ευγνωμοσύνη στον κο Ιωάννη Χαλίκο, στέλνει και ο Πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι επίσημος καλεσμένος των εγκαινίων και του Διοικητή του Νοσοκομείου κου Φανιού Νίκου.

Λόγω φόρτου εργασίας, ο Πρόεδρος δεν θα καταφέρει να παραστεί στην εκδήλωση και εξουσιοδοτεί τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου, Ζηρούνη Μικέ, να τον εκπροσωπήσει.