Με μεγάλη συμμετοχήμελών και φίλων, έγιναν χθες Σάββατο 6 Μαϊου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κω, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Δωδεκανήσου, με κεντρική ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτού Επικρατείας του κόμματος, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη (Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛΑΣ)

Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστης της Ν.Ε. Β. Δωδεκανήσου, Μανόλης Καβαδακης ο οποίος αφού παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, που ανάμεσά τους να επισημανθεί ότι είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ακολούθησε η ομιλία της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ:

Γάκης Δημήτρης, βουλευτής, συνταξιούχος ΟΤΕ
Γιάνναρου Στυλιανή
Καματερός Ηλίας, πρώην βουλευτής, αρχιτέκτονας
Καραγιάννη Χρύσα, διατροφολόγος
Κασσάρας Γιώργος, πρώην βουλευτής, πρώην Γ.Γ.Αιγαίου, οικονομολόγος
Σαράντη Κατερίνα, παραολυμπιονίκης

Στην ομιλία της η Ζ. Τσιριγώτη, όπως ήταν φυσικό, ανακάλεσε στη μνήμη της τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο νησί της Κω το 2015-19, όταν διαχειρίστηκε από τη θέση της το δύσκολο πρόβλημα του προσφυγικού, τονίζοντας με συγκίνηση τη συμπαράσταση που είχε βιώσει από τους κατοίκους της Κω. Αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και διατράνωσαν την πεποίθηση τους πως οι εκλογές της 21ης Μαίου θα σημάνουν την πολιτική αλλαγή που θα χαράξει μια νέα ελπιδοφόρα πορεία για την χώρα και την κοινωνία μας.

Η νεοαλαία του κόμματος, που είχε δυναμικό παρόν σε όλη την εκδήλωση, έκλεισε τη βραδιά με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video