Με ανανέωση της θητείας του Άγγελου Καλαθιανάκη στην προεδρία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, όπως ήταν αναμενόμενο, συστάθηκε σε σώμα, μετά την εκλογή των 9 μελών που θα το αποτελούν.

Αντιπρόεδρος του ΔΣ, ορίστηκε ο Νικόλας Τσαγκάρης, Γραμματέας ο Γιάννης Νομικάριος, Ταμίας ο Γιάννης Καράμαλης και μέλη, η Πόπη Κουτούζη και η Σοφία Λαγούδη από τον τομέα του τουρισμού, η Ειρήνη Χαλκίτη από την παροχή υπηρεσιών, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, ο Γιώργος Πέρος από τον χώρο της εστίασης και ο Γιάννης Μαρίνος από τον εμπορικό χώρο και ένα από τα πολύ παλιά μέλη του Συλλόγου, αρμόδιος για τραπεζικά θέματα και προγράμματα.

Για την εξελεγκτική επιτροπή, ορίστηκαν οι Σουλτάνα Μιαούλλη, Φλώρα Σμαλιού και Άννα Τσουλφά, ενώ για την Ομοσπονδία αντιπρόσωποι θα είναι ο Άγγελος Καλαθιανάκης, ο Γιάννης Καράμαλης, ο Γιάννης Νομικάριος και ο Νικόλας Τσαγκάρης.

Να προστεθεί πως έχει σημειωθεί μια σημαντική ανανέωση των μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου με νέα μέλη, τα οποία θα συνδράμουν με τους “παλιούς” στην διεκδίκηση των αιτημάτων της τοπικής επιχειρηματικότητας.