Είναι σε εξέλιξη από τις 8:00 το πρωί σήμερα Κυριακή 15 Μαϊου, η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και στην Κάλυμνο, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην πλατεία Χριστού και οι κάλπες θα είναι ανοικτές μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

15/05/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καλύμνου: «15 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται η φωνή των προοδευτικών πολιτών της χώρας» – Που και πως ψηφίζουμε στην Κάλυμνο

Άνοιξαν οι κάλπες από τις 08:00 το πρωί σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου και θα κλείσουν στις 8:00 το βράδυ για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στην πλατεία Χριστού, κάτω από τα γραφεία του κόμματος οι κάλπες θα είναι συνεχώς ανοικτές μέχρι τις 8:00 μ.μ. και μπορούν να ψηφίσουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω.

Διαδικασία

1. Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο;

Για την εκλογή Προέδρου δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω.

  • Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.
  • Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2. Πώς ψηφίζω για την Κεντρική Επιτροπή;
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022. Ψηφίζετε σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα εντός της Περιφέρειάς σας.

. Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Σήμερα 15 Μαΐου θα είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη λαϊκή, δημοκρατική γιορτή και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πιο ενισχυμένος από ποτέ. Αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα στην κάλπη είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ένα τέτοιο πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση θα σταλεί την Κυριακή.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευθούν σε αυτή τη μεγάλη μάχη, που δεν αφορά μόνο την πολιτική αλλαγή, αφορά την αλλαγή στην κοινωνική καθημερινότητα, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια γίνεται ολοένα και χειρότερη. Η συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δείχνοντας τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τη χώρα.
Με μία κυβέρνηση προοδευτική, αριστερή, δημοκρατική που θα δώσει προοπτική για τους εργαζόμενους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους νέους, τους συνταξιούχους.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. Καλύμνου