Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καλύμνου, αναφορικά με τις παρουσίες του νυν και του πρώην πρωθυπουργού, σχολιάζει καυστικά τις εκ διαμέτρου αντίθετες τοποθετήσεις.

Ακολουθεί το δ.τ.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο.Μ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ 20/09/2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Ο καθένας μας οφείλει να βγάλει τα συμπεράσματά του και να πάρει τις αποφάσεις του, για το παρόν και το μέλλον όλων μας.
Είχαμε την ευκαιρία, την προηγούμενη εβδομάδα, να ακούσουμε και να συγκρίνουμε τις προτάσεις των κομμάτων και κυρίως βέβαια του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Υπεροπτικά και ξεδιάντροπα ο πρώτος υπηρετεί τα συμφέροντα μιας μικρής μειοψηφίας, αυτών π.χ. που διαθέτουν τα ακίνητα , τα μετρητά και τις μετοχές για να μπορούν να κάνουν αφορολόγητες δωρεές 800.000 ευρώ σε κάθε παιδί τους… , ενώ για ‘’το πρώτο ένσημο σπαταλά’’ 100 ευρώ τον μήνα και για 6 μήνες, και βέβαια για τους νέους επιφυλάσσει δωρεάν data. Αντίθετα ο δεύτερος δεσμεύεται, με συγκεκριμένα μέτρα, για κατώτατο μισθό 800 ευρώ, ενίσχυση του ΕΣΥ, καταπολέμηση της ακρίβειας, ισχυρό δημόσιο σχολείο και Πανεπιστήμιο.
Ο Πρωθυπουργός ενόψει των εκλογών, όποτε αυτές κι αν γίνουν, εκβιάζει με το δίλημμα ή εγώ ή το χάος , ενώ ο πρώην Πρωθυπουργός δεσμεύεται για μια δημοκρατική προοδευτική κυβέρνηση που δεν θα είναι μονοκομματική, για να αναλάβει την ευθύνη να βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα, να ανασυγκροτήσει την κοινωνική συνοχή, να ενώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε ένα δρόμο προόδου και δημοκρατίας.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος