Συνελήφθη στη Μήλο καταζητούμενος για καλλιέργεια και κατοχή πάνω από 30 δενδρυλείων κάνναβης σε περιοχή της Τελένδου στην Κάλυμνο.

Ένας 48 Καλύμνιος, κάτοικος Τελένδου, που καλλιεργούσε δενδρύλεια κάναβης στο νησί, συνελήφθη από τις Λιμενικές Αρχές Μήλου, κατόπιν ενεργειών και πληροφοριών του Λιμεναρχείου Καλύμνου, όπου είχε διαφύγει γύρω στα τέλη Απριλίου, αφού είχε προηγηθεί η αποκάλυψη των παράνομων ενεργειών του από στελέχη του Λιμεναρχείου του νησιού.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε σε απόμακρη περιοχή της Τελένδου οργανωμένη καλλιέργεια κάνναβης, που αποτελούνται από περισσότερα από 30 δενδρύλεια, και τα στελέχη του Λ/Σ Καλύμνου, μετά από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν στις29 και 30 Απριλίου να εντοπίσουν το σημείο της παράνομης δραστηριότητας, όπου κατέσχεσαν τόσο τα δενδρύλεια όσο και τον υπόλοιπο “πλούσιο” εξοπλισμό που διέθετε ο δράστης για … την καλλιέργειά τους , ενώ ο δράστης διέφυγε και καταζητούνταν.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το απόγευμα της 14ης Μαϊου, οι Λιμενικές Αρχές της Μήλου, αξιοποιώντας τις πληροφορίες από τις αντίστοιχες Αρχές της Καλύμνου, προέβησαν στη σύλληψη του καταζητούμενου, στο αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαινε.