Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21.00, στον προαύλιο   χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Σωτήρος Χριστού, η πολυφωνική ορχήστρα του Ωδείου Καλύμνου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μπουφίδη, με την συμμετοχή της Καίτης Κουλλιά, θα αποδώσουν μουσικά έργα από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο που άφησαν ιστορία

Με έργα του E. Morricone, Μ. Θεοδωράκη, Μ.Χατζηδάκη και πολλά άλλα, ξεκινά το πολιτιστικό καλοκαίρι του Επαρχείου, σε συνεργασία με το Ωδείο του Γιώργου Μπουφίδη, σε μια μουσική βραδιά με ποιοτική μουσική από τον καλό κινηματογράφο, που θα ικανοποιήσει και θα γεμίσει νοσταλγία όσους θα παραβρεθούν στη συναυλία.

Για την εκδήλωση παραχωρήθηκε συνέντευξη σήμερα το πρωί, παρουσία του Επάρχου, Μανώλη Μουσελλή και του Γιώργου Μπουφίδη. Ο Έπαρχος αναφέρθηκε στην μεθαυριανή εκδήλωση, αλλά τόνισε και τις επόμενες εκδηλώσεις, με την επόμενη να είναι τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας, θα μιλήσει ο τ. Υπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαλυνάκης, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τις εκλογές, ενώ τέλος Ιουλίου θα ξεκινήσει η καθιερωμένη έκθεση στο ισόγειο του Επαρχείου, με θέμα φέτος “Η παλιά μας Κάλυμνος”, ενώ θα ακολουθήσει το “Ποκίνημα των Σφουγγαράδων” στις 2 Αυγούστου, που θεωρείται κορυφαία εκδήλωση, μαζί με τις εκδηλώσεις για την “Ναυμαχία Του Γέροντα”, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα θα υπάρξουν διάφορες εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου, σε συνδιοργάνωση του Επαρχείου με αθλητικά σωματεία του νησιού.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video