Ο πρώην Υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, υποψήφιος βουλευτής Πάνος Ρήγας, βρέθηκε στην Κάλυμνο στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου και μαζί με τους συνυποψήφιούς του Γιώργο Κασσάρα και Ηλίας Καματερό, παραχωρησαν συνέντευξη τύπου, παρουσία και του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Δωδεκανήσου και μέλους της ΚΕ του κόμματος, Μανώλη Καβαδάκη.

Το μεγάλο δίλημμα που διακυβεύεται σήμερα είναι αν την επομένη των εκλογών θα υπάρχει ένα κοινωνικό κράτος που θα στηρίζει τον πολίτη ή αν θα υπάρχει ένα κράτος με ασύδοτο τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και αν θα υπάρχει δημοκρατία και δεν θα υπονομεύεται καθημερινά και επιπλέον αν θα υπάρχει ανάπτυξη οικονομική για όλους και όχι για τους λίγους. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα είναι μια ψήφος αντίστασης στην κατάσταση που η ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα κυβερνητικό, που θα σταθεί εμόδιο στις όποιες επιδιώξεις της ΝΔ. Το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ ειδικά στην υγεία, θα είναι η απόλυτη ιδιωτικοποίηση και αυτό το ζουν έντονα τα νησιά, ενώ δεν έγιναν προσλήψεις σε υγειοομικό προσωπικό.

Στην δημιουργία και λειτουργία της ΑΕΝ πλοιάρχων, αναφέρθηκε ο Πάνος Ρήγας και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε λειτουργήσει και το τμήμα μηχανικών, αν δεν έχανε τις εκλογές, όπως και στην επαναλειτουργία της Εφορείας, ενώ τόνισε πως μέσα στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είχε δώσει αγώνα για την άμυνα της χώρας, παρά τα εμπόδια και το εγκαταλελειμένο πρόγραμμα των εξοπλισμών.

Ακολουθούν τα βίντεο με τις τοποθετήσεις και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video