Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

“Η παράταξη θα κατέβει αυτόνομη στις εκλογές με στελέχη από όλες τις πολιτικές παρατάξεις – Αφήσαμε έτοιμα έργα που δεν τα προχώρησε ο Διακομιχάλης – Η νέα Δημοτική Αρχή μετά τις εκλογές θα βγάλει στο φως όλα όσα έπραξε η σημερινή Δημαρχία”

Η παράταξη “Νέα Κάλυμνος”, παραχώρησε νέα συνέντευξη τύπου, με τον επικεφαλής Γιάννη Γαλουζή, πλαισιωμένο από τον Μικέ Ρήγα και την εκπρόσωπο τύπου, σε γνωστό καφέ του νησιού.

Αυτόνομοι στις εκλογές του Οκτωβρη: Ο Γιάννης Γαλουζης, στην τοποθέτηση του ξεκαθάρισε πως δεν υφίστανται τα όσα είπε ο Δ. Διακομιχάλης για σύμπραξη με την παράταξη του Γ. Μαστροκούκου. Η παράταξη του θα κατέβει αυτόνομη, με άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα, έμπειρα και πρόθυμα να δουλέψουν για να πάει η Κάλυμνος ένα βήμα παρακάτω.

Αδιαφάνεια στις προσλήψεις – Προβληματική η καθαριότητα : Αναφέρθηκε στην αδιαφάνεια της σημερινής Δημαρχίας, ειδικά με την Πολυδραστική ΑΕ, η οποία έχει φορτωθεί χρέη και μέσα από αυτή διορίζουν ημέτερους, επισημαίνοντας την έλλειψη διαφάνειας και λογοδοσίας στις δημοτικές παρατάξεις. Επεσήμανε το τεράστιο πρόβλημα της καθαριότητας, ειδικά σε Τέλενδο αλλά και Ψέριμο, την οποία μετέτρεψαν σε απέραντη χωματερή.

Μικές Ρήγας: Ο στενός συνεργάτης του τ. Δημάρχου, κινήθηκε σε πιο σκληρό λόγο, δικαιολογημένα αφού τελευταία γίνεται αποδέκτης προκλήσεων. Τόνισε πως ο Δήμος διοικείται από τον Θανάτση και την παρέα του, ενώ δεν άφησε εκτός του κάδρου τη Μαρία Τρουμουλιάρη, καταγγέλλοντας πως αξιοποιεί την ΔΕΥΑΚ για να μαζεύει ψήφους και εκμεταλλεύεται τους πολίτες που προσπαθούν για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στην επιχείρηση. Καταλήγοντας υπογράμμισε με έμφαση ότι η παράταξη τους, ως νέα Δημοτική Αρχή, θα βγάλει στο φως όλα όσα έγιναν σε Δήμο, ΑΝΕΚ, ΔΕΥΑΚ και επιχειρήσεις, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τα πεπραγμένα της περιόδου Διακομιχάλη, προετοιμάζοντας για διερεύνηση όλων αν ο κόσμος τους επιλέξει να διοικήσουν το νησί για την επόμενη περίοδο.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος