Παρουσία του δ.σ. και τ. προέδρου της ΑΝΕΚ, Μιχάλη Λελέκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μαστροκούκος, παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, με κυρίαρχο θέμα, για μια ακόμη φορά, την ΑΝΕΚ

Ερωτήματα προκαλεί για τον επικεφαλής και τον Μ. λελέκη, η επιλογή της εταιρείας να μεταφέρει το “Κάλυμνος Ντόλφιν” από το καρνάγιο της Καλύμνου, όπου είχε αποσυρθεί για την προγραμματισμένη επιθεώρησή του, μεταφέροντάς το σε αντίστοιχες εγκαταστάσεις στην Κω, καταλογίζοντας “απαξίωση” στις τοπικές επιχειρήσεις, χωρίς να δωθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Έλλειψη ενημέρωσης καταλογίζουν ο Γ. Μαστροκούκος και ο Μ. Λελέκης, για το ζήτηματης ναυπήγησης του νέου σκάφους της ΑΝΕΚ και ιδιαίτερα για το “ναυάγιο” της συμφωνίας με το πρώτο ναυπηγείο, όσο και για τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν το κόστος κατασκευής, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές γύρω από το ατύχημα του “Κάλυμνος Σταρ”.

Αυτα τα θέματα επιγραμματικά απασχόλησαν την σημερινή συνέντευξη, όπως καταγράφηκαν από τον φακό του “Π.τ.Κ.” στα βίντεο που ακολουθούν, όπως και οι απαντήσεις που δόθηκαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video