Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Σε ένα γενικότερο “αλαλούμ” που επικρατεί σε όλα τα έργα του Δήμου και ειδικότερα σε εκείνο που αφορά την ανακίνιση του ισόγειου χώρου του Πνευματικού Κέντρου, που έχει μετονομαστεί σε “Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας”, αναφέρθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαστροκούκος, παρουσία και του δ.σ. της παράταξης, Κώστα Μακρινάκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης, τόνισε πως το έργο αυτό, χωρίς καμία μελέτη, ενώ είχε ενταχθεί το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, με 179 χιλιάδες ευρώ περίπου, μεταφέρθηκε στο Φιλόδημος ΙΙ, δείγμα της γεινότερης προχειρότητας που επικρατεί σε όλα τα έργα. Επίσης, όπως είχε ήδη αναφερθεί, δεν υπάρχει καμιά μελέτη για τις εργασίες, ούτε για τον τρόπο που θα κατανεμηθούν τα χρήματα και επανέλαβε πως όλα γίνονται χωρίς καμιάπρόβλεψη για τον χαρακτήρα του έργου, επικρατεί μια “ακαταστασία” και επίσης δεν έχει καμία νομική υπόσταση, ούτε κάποιος κανονισμός λειτουργίας, παρόλο που το επισκέφτεται κόσμος, ενώ ποτέ δεν έχει γίνει αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετιοκά με αυτό το κτήριο. Με ιδιαίτερη έμφαση ο Γ. Μαστροκούκος υπογράμμισε ότι “είμαστε ενώπιον μιας αυθαιρεσίας, μιας εκτροπής, μιας φαντασίωσης …” και κατέληξε με την πρότασή του να εστιαστεί η επίλυση των προβλημάτων συνολικά του όλου κτηρίου του Πνευματικού Κέντρου, όπως και η παρατεταμένη “κατάληψη” του 1ου ορόφου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, καταγράφονται τα όσα δήλωσε σήεμρα ο Γιάννης Μαστροκούκος, από τον φακό του Παλμού της Καλύμνου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος