Ο Καλύμνιος επεμβατικός καρδιολόγος Μιχάλης Κουτούζης, που έχει διακριθεί σε διεθνές επίπεδο για τις καινοτόμες επεμβάσεις που πραγματοποιεί, “μετακόμισε” από τον Ερυθρό Σταυρό, στο νοσοκομείο Υγεία, ως Διευθυντής της 7ης καρδιολογικής κλινικής.

Ένας γιατρός, που εκτός από τις δεκάδες διακρίσεις, έχει κυρίως καταξιωθεί στην συνείδηση των συμπατριωτών του, αλλά και όλου του κόσμου, ως ο επιστήμονας που είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο, με στόχο να απαλύνει τον πόνο, γνήσιος υπηρέτης του Ασκληπιείου, από την πρώτη μέρα στο νέο μετερίζι, έπιασε δουλειά και μάλιστα μπήκε αμέσως στα βαθειά, όπως εκείνος γνωρίζει.

Ο γιατρός, που έχει “χορτάσει” από διακρίσεις, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους που ξεπέρασαν τα διεθνή στάνταρ, συνεχίζει την πορεία του, με στόχο να υποφέρει λιγότερο ο ασθενής, να έχει καλύτερη ποιότητα ανάρρωσης, με ελάχιστο χρόνο νοσηλείας, γιατί θεωρεί τον άνθρωπο σκοπό και όχι μέσο.

Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά για να συνεχίσει να προσφέρει την ανακούφιση στον άνθρωπο από την νέα του θέση και θα επιτραπεί να παραθέσουμε την ανάρτηση συνεργάτη του που μέσα σε λίγα λόγια αποδίδει όλο το μέγεθος της ποιότητας του επιστήμονα και ανθρώπου Μιχάλη Κουτούζη: