Ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Καλύμνου, Κωνσταντίνος Δάσκαλος, ένας αξιωματικός που υπηρετεί εδώ και χρόνια στο νησί, ανακοινώθηκε ότι πρoήχθη στο βαθμό του Αστυνόμου Β’, από Υπαστυνόμος Α’, από τις 23 Νοεμβρίου 2011.

Η προαγωγή σε Αστυνόμο Β’ του Κωνσταντίνου Δάσκαλου, που είναι γνωστός ως ένας εξαίρετος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, με πληθώρα επιτυχιών στο ενεργητικό του, βραβευμένος πολλές φορές από το σώμα, για την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του, αποτελεί μια ευχάριστη είδηση, καθώς είναι ένας άνθρωπος αποδεκτός και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία και άριστος οικογενειάρχης, ενώ αποτελεί παράδειγμα ένστολου που συνδυάζει την υπηρεσιακή επάρκεια με την κοινωνική παρουσία, πάντα κοντά στην κοινωνία και στα προβλήματα των πολιτών, τα οποία προσεγγίζει με ανθρωπιά και όχι μόνο αυστηρά με την υπηρεσιακή του ιδιότητα.

Η γνωστοποίηση της προαγωγής του Κ. Δασκάλου, έγινε με την υπ’ αριθμόν 1647/21/2439222 απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της 23/11/2021.

Ευχόμαστε στο Αστυνόμο Β’, Κωνσταντίνο Δάσκαλο, συγχαρητήρια για την επάξια προαγωγή του και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του, πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, για την εξασφάλιση της ομαλότητας και του αισθήματος της ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών.