Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ενώ έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία εδώ και μήνες το τμήμα του δρόμου από Γαϊδουροραχο προς Μυρτιές και συγκεκριμένα από τέλη του περασμένου Μαϊου, η αναμενόμενη ασφαλτόστρωση δεν φαίνεται να γίνεται στο τμήμα αυτό του δρόμου, που οδηγεί στις πιο τουριστικές περιοχές της Καλύμνου.

Ένα έργο της Περιφέρειας, που αφορά το τμήμα αυτό του δρόμου, το οποίο είχε υποστεί καθίζηση και οι εργασίες ξεκίνησαν μέσα Μαρτίου, με την ολοκλήρωση να έρχεται σε πολύ σύντομο διάστημα, περιορίζοντας την ταλαιπωρία των οδηγών και των επισκεπτών, όμως, όπως πάντα συμβαίνει στην Κάλυμνο, μένει πάντα ένα μέρος του έργου “στον αέρα”.

Ενώ οι προβλέψεις ήταν η ασφαλτόστρωση να είχε γίνει πριν ξεκινήσει η φετινή τουριστική σαιζόν, για την οποία αρμόδιος είναι ο Δήμος, καθώς το τμήμα αυτό του δρόμου είναι δύσκολο πλέον αλλά και επικίνδυνο για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων, φαίνεται πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον και εκφράζονται ανησυχίες πως η τουριστική περίοδος θα κυλήσει χωρίς άσφαλτο.

Στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Νικόλας Μακαρουνας για τον Παλμό της Καλύμνου, αναφέρονται λεπτομερώς τα όσα αφορούν το έργο:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος