Από 4  έως 12 Σεπτεμβρίου 2021 η Κάλυμνος θα ζει στους ρυθμούς του ευρωπαικού τένις!Στο νησί θα διοργανωθεί το ευρωπαικό τουρνουά  κατηγορίας juniors Under12 σε αγόρια και κορίτσια σε main draw 32 για κάθε κατηγορία , αγώνες διπλών για κάθε κατηγορία , καθώς και σε Qualifying Draw 32 για κάθε κατηγορία απ όπου θα προκριθούν 8 στα κύρια ταμπλό. 

Η ημερομηνία που θα ανοίξουν οι δηλώσεις συμμετοχών θα είναι η 12η Ιουλίου 2021.  

Οι πρώτοι επισκέπτες θα αρχίσουν να φτάνουν στο νησί μας αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Όμιλος σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Καλύμνου έχει καταρτίσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα υποδοχής και φιλοξενίας των αθλητών και των επισκεπτών , έτσι ώστε τις μέρες που θα παραμείνουν στο νησί μας άνθρωποι απ όλα τα σημεία της Ευρώπης , να χαρούν το τένις , να δουν τις ομορφιές του νησιού της Καλύμνου ,να κολυμπήσουν στις πανέμορφες παραλίες του, να διασκεδάσουν και να γευτούν την τοπική γαστρονομία ,τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις των τοπικών παραδοσιακών συνταγών.

Είναι ένα στοίχημα που το νησί της Καλύμνου πρέπει να κερδίσει ένεκα ότι το αθλητικό γεγονός έχει μόνιμο χαρακτήρα έτσι ώστε να γίνει το εφαλτήριο στην προσπάθεια η Κάλυμνος να διεκδικήσει περισσότερα τουρνουά εθνικού και διεθνούς χαρακτήρα. 

Οι εγκαταστάσεις μας είναι απ τις αρτιότερες στην χώρα και θα αναβαθμιστούν ακόμα περισσότερο. Μένει , η τοπική κοινωνία του νησιού να αγκαλιάσει το γεγονός και να συνησφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη του καλού αποτελέσματος.