“Πλώρη” για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, βάζει ο Καλύμνικος Σύλλογος “Ένωση Καζώνης – Κάλυμνος 2000”, που ειναι αφιερωμένοι στον μεγάλο απόντα του αθλητισμού στα νησιά, Βασίλη Σεβαστή.

Με τη συμμετοχή 300 αθλητριών και αθλητών που προέρχονται από 30 συλλόγους από 16 νησιά του Αιγαίου και από 7 σχολεία-συλλόγους ΑΜεΑ, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Χίου οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, που έφυγε τον Απρίλιο από τη ζωή, ο οποίος είχε καταγωγή από νησί του Αιγαίου και για χρόνια υπηρέτησε εκτός των άλλων με περισσή φροντίδα και αγάπη τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Καλύμνικος Σύλλογος, θα συμμετάσχει στους αγώνες με οικονομικές ενισχύσεις συμπατριωτών μας, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος, Γιώργος Ρούσσος, στην παρακάτω ανάρτηση:

“ΜΑΣ.Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη από USA2000ευρώ ,τον Συμεωνίδη Στέφανο(50 ευρώ), τον Γιώργο Κασσάρα(100 ευρώ),την Πόπη Κασσάρα-Τρικοίλη(100 ευρώ)και την DODECANISOS SEAWAYS για την σημαντική έκπτωση.Εξασφάλισαν την μέγιστη εκπροσώπηση της Καλύμνου”.