Ανακοίνωση της ΤΟ του ΠΑΣΟΚ Καλύμνου, για την κεντρική πολιτική εκδήλωση του κινήματος, με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη και παρουσία ιστορικών στελεχών, πρώην βουλευτών Δωδεκανήσου του κόμματος, σε μια συστράτευση για την εκλογική ανάκαμψη στην Κάλυμνο και στα Δωδεκάνησα.

Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Ενορία Χριστού
Κάλυμνος
Τ. Κ. 852 00

             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και τα μέλη του Κινήματός μας για την τιμητική, συγκινητική και ελπιδοφόρα παρουσία και συμμετοχή τους στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργανώσαμε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 11 το πρωί στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου (Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού) με ομιλητή τον συμπατριώτη μας πρώην υπουργό ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε ο μοναδικός πολιτικός φορέας στο νησί μας, που προτάσσει και προβάλλει τον ευπρεπή πολιτικό λόγο, την πολιτική επιχειρηματολογία και τις τεκμηριωμένες πολιτικές θέσεις.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί σε όλη αυτήν την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο είμαστε ο πολιτικός φορέας που υλοποίησε την μόνη και πραγματική πολιτική συγκέντρωση με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία.

Χωρίς κραυγές, χωρίς άκαρπη παροχολογία, χωρίς ψεύδη και στρεβλώσεις.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί όπου φτάνει η φωνή μας, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Καλύμνου ακούγεται η αλήθεια και έχει πλέον περάσει το μήνυμα μας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έρχεται. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι η Δύναμη της Ευθύνης, το Ανάχωμα των μη προνομιούχων, ο εκφραστής της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε…

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους.

Η εκδήλωση, ήταν αφιερωμένη στον σύντροφο Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Υγεία. Τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας.
Θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη όπως όλες.