Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση τένις θα φιλοξενηθεί στην Κάλυμνο το τριήμερο 24-26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του “Apollon tennis club”

Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί της Καλύμνου, στα πλαίσια του πρωταθλήματος tennis Junior του Εθνικού ταμπλό, το 2ο Περιφερειακό τουρνουά Ε3 της Θ Ένωσης (κατηγορία που ανήκει η Δυτική Αττική και τα Δωδεκάνησα).

Είναι μια σημαντική καινοτομία που έγινε φέτος , στην προσπάθεια η Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) να διευρύνει τις περιοχές που γίνονται οι αγώνες των αγωνιστικών κατηγοριών Junior , που είναι η βάση για την μεταπήδηση στο επαγγελματικό τένις και έτσι να δωθούν περισσότερα κίνητρα για την ανάπτυξη του αθλήματος και στους συλλόγους που πληρούν τους όρους να διοργανώσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις , αλλά και στους μικρούς αθλητές , αφού αυτά τα τουρνουά είναι βαθμολογούμενα στο Εθνικό ταμπλό κάθε κατηγορίας αθλητών.

Στο νησί μας θα γίνουν αγώνες για τρεις αγωνιστικές κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια. Συγκεκριμένα κατω των 16 , των 14 και των 12 ετών , ενώ εκτός βαθμολογίας θα διοργανώσουμε ταμπλό πράσινης μπάλας σε κατηγορία αγόρια κορίτσια κάτω των 10 ετών. Ο Όμιλός μας είναι πανέτοιμος να διοργανώσει αυτή την μεγάλη αθλητική εκδήλωση και περιμένουμε όλους τους κατοίκους του νησιού μας να μας επισκεφθούν και να χαρούν από κοντά τους μικρούς μας πρωταθλητές. Θα λάβουν μέρος αθλητές αγωνιστικών κατηγοριών απ τα Δωδεκάνησα και την Αθήνα.