Η φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών, έχει ξεκινήσει το ταξίδι της μέσα στο καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου, με το ραντεβού αφής της φλόγας της ελπίδας, του εθελοντισμού και της αγάπης στον άνθρωπο, στην Κάλυμνο, να είναι φέτος την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού (Πνευματικό Κέντρο) θα γίνει η αφή της φλόγας και το ραντεβού όλων είναι στις 19:00 στο Λιμεναρχείο, όπου θα δώσουν το παρόν όπως κάθε χρόνο, οι εθελοντές μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Καλύμνου “Ο Άγιος Παντελεήμων”, οι πρόσκοποι, οι μαθητές σχολείων και πολύς κόσμος.

Ακολουθεί το μήνυμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και δωρητών οργάνων Καλύμνου “Ο Άγιος Παντελεήμων”

“Η «Φλόγα της Αγάπης, της Ανθρωπιάς και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα περάσει και από το δικό μας νησί, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στην Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των Οστών.
Ως Εθελοντές , με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας, θα είμαστε παρόντες και στο Εθνικό κοινωνικό προσκλητήριο αλληλεγγύης προς τους πολύπαθους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.
Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει ο « κουμπαράς της Αγάπης ».
Προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, τους Προσκόπους μας, μαθητές και δασκάλους , μέλη Σωματείων , Εθελοντές, Εθελοντές Αιμοδότες να βρεθείτε κοντά μας για να μεταλαμπαδεύσουμε τα μηνύματα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης και να επιτελέσουμε το « Χρέος μας » ως Άνθρωποι , στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας.”

Σας περιμένουμε όλους !!