Ανακοινώθηκε και επίσημα απ την Ευρωπαική Ομοσπονδία η ανάθεση του Ευρωπαικού τουρνουά Juniors Boys Girls U12 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου “Apollon Tennis Club” από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Η περσινή διοργάνωση, αποτέλεσε μια σημαντική παρακαταθήκη και συνηγόρησε ώστε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επιστευτεί και για το 2022 την ανάθεση στην Κάλυμνο και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου “Apollon Tennis Club” από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Την είδηση ανέρτησε ο πρόεδρος του Ομίλου Παναγιώτης Ράγκος, ο οποίος αναφέρει τα παρακάτω:

“Φέτος έχοντας την περσινή εμπειρία θα φροντίσουμε να αναβαθμίσουμε περισσότερο τις υπηρεσίες τις ημέρες των αγώνων του τουρνουά έτσι ώστε όλες οι αποστολές να φύγουν με τις καλύτερες και ομορφότερες αναμνήσεις απ το νησί της Καλύμνου.

Για το σκοπό αυτό θα συσταθεί μια ομάδα από εθελοντές προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα , θέλουμε δίπλα όλους τους κατοίκους του νησιού μας για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό ένα μικρό νησάκι στην γωνία του Αιγαίου να είναι στην ατζέντα του παγκόσμιου τένις και να γίνονται σ αυτό τόσο σημαντικοί αγώνες.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει καθώς και τον κο Keith Jenkins , Coordinator, Communications της Tennis Europe Juniors tour για τις πολύ σημαντικές επιτυχημένες συμβουλές του. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πετύχουμε πολλά περισσότερα και σημαντικά καλύτερα και αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί.Εμπρός Κάλυμνος!!Παναγιώτης Ράγκος Πρόεδρος ΔΣΟ.Α. Καλύμνου”