Σοκαρισμένη είναι σήμερα η κοινωνία της Ρόδου, καθώς μια 32χρονη εκαπιδευτικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση με όπλο στην περιοχή του Ροδινίου, στην οδό Μόσχας, ενώ ο δράστης αργότερα αυτοκτόνησε.

Καθώς η νεαρή γυναίκα έβγαινε από το αυτοκίνητό της, δέχθηκε επίθεση με κυνηγετική καραμπίνα και οι δύο πυροβολισμοί τελικά στοίχισαν τη ζωή στην εκπαιδευτικό, που διέμενε στην παράλληλη οδό.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο με επικεφαλής τον διοικητή κο Τάσο Ζήφο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέστηκε το φονικό.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της δολοφονικής επίθεσης ήταν ο σύντροφος της νεαρής γυναίκας, ο οποίος μετά την επίθεση διέφυγε και αργότερα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κρεμαστή, πιθανόν έχοντας βάλει τέρμα ο ίδιος στη ζωή του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

(φώτο: iefimerida.gr)