Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Η πρώτη “προειδοποιητική βολή” ήρθε σήμερα από την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, που ανακοινώνει ότι αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη και θα δώσει απαντήσεις στα όσα καταλόγισε χθες η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου, Μαρία Τρουμουλιάρη . Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                «ΝΕΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ»                                                           ΠΡΟΣ  ΜΜΕ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,03.08.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου ,η Μαρία Τρουμουλιάρη μπέρδεψε τον «ρήγα κούπα» με τον «ρήγα μπαστούνι»!

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η Μαρία Τρουμουλιάρη, έμμισθη ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη, παραχώρησε συνέντευξη που αναρτήθηκε  χθες Τρίτη 2 Αυγούστου του 2023 στο site “ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ».

Στη συνέντευξη αυτή, στοχοποίησε  το δημοτικό σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ , Μικέ Ρήγα χρησιμοποιώντας δολίως ψεύδη ,ανακρίβειες ,κακοήθειες, συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του, επιχειρώντας να πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του, προσωπική και οικογενειακή και να τον διαβάλει ως πολιτικό πρόσωπο ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ενημερώνουμε λοιπόν την έμμισθη και καθοδηγούμενη αυτή κυρία, ότι  την Παρασκευή  4 Αυγούστου  θα παραχωρήσουμε συνέντευξη τύπου για να δώσουμε τις δέουσες απαντήσεις στα ψεύδη και στις συκοφαντίες της , τόσο σε αυτή όσο και στον «κρυπτόμενο από  πίσω» της καθοδηγητή, αλλά και για να πάρουν και τα δικά μας νέα.

Απλά να ενημερώσουμε την έμμισθη  κυρία, ότι από την πρεμούρα της να κατηγορήσει το δημοτικό σύμβουλο Μικέ Ρήγα, για δήθεν 48 τόνους ασφάλτου που δεν φαίνονται πουθενά στην επιχείρηση, έχει μπερδέψει τον «ρήγα κούπα» με τον «ρήγα μπαστούνι»! Θα το αντιληφθεί μεθαύριο .       

Για την παράταξη

Ιωάννης Γαλουζής

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος