Στη Ρόδο βρέθηκε χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, με βασικούς εισηγητές τη Ρένα Δούρου, μέλος της Πολιτικής Γρμματείας και τον Σωκράτη Φάμελο, Τομεάρχη Ενέργειας& Περιβάλλοντος του κόμματος, παρουσία και του Νεκτάριου Σαντορινιού, βουλευτή και Τομεάρχη Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Ο  Καλύμνιος τ. βουλευτής Δωδεκανήσου και Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα νησιά της περιοχής και τους κατοίκους, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για τα προβλήματα του τόπου και προώθησης των πολιτικών προτάσεων  του ΣΥΡΙΖΑ στα επιμέρους θέματα, που ταλανίζουν τις νησιωτικές κοινωνίες.

Το πρωί ο Γιώργος Κασσάρας, συμμετείχε σε σειρά συναντήσεων με φορείς και σωματεία του νησιού.  Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων στο Αεροδρόμιο, καθώς και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και στη συνέχεια με  το ΤΕΕ Δωδεκάνησου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τον  Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου καθώς και το Σωματείο Εστιατόρων Δωδεκανήσου.

Το απόγευμα έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, με θέμα «6 εθνικές προτεραιότητες», με εισηγητές την Ρένα Δούρου και τον Σωκράτη Φάμελλο, στην οποία παρέμβαση έκαναν ανάμεσα στους άλλους, ο τ. Αμ. Υπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός και ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Κασσάρας, ενώ  και συμμετείχε πολυπληθές ακροατήριο.