Ο φραρμένος χλοοτάπητας και “τα μπαλλώματα” στο τατράν του δημοτικού σταδίου Καλύμνου, αποτελούν πλέον παρελθόν, καθώς βρίσκονται στην τελική φάση οι εργασίας ανακαίνισης του γηπέδου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του ταρτάν και οι διαγραμμίσεις.

Ήδη η εικόνα είναι απόλυτα αισιόδοξη, με τις προβλέψεις να “διαψεύδονται”, αφού η ολοκλήρωση θα είναι τελικά εντός των επόμενων ημερών και όχι στο τέλος Ιουνίου, όπως είχε αναφερθεί, σύμφων με τα όσα δήλωσε στο φακό του Παλμού της Καλύμνου ο υπρύθυνος του συνεργείου που εκτελεί τις εργασίες.

Η προοπτική αυτή, καταρχάς γεμίζει ικανοποίηση του ανθρώπους του αθλητισμού, που εδώ και μήνες δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν χρήση του γηπέδου για την προετοιμασία τους.

Να επισημανθεί πως το έργο της ανακαίνισης του γηπέδου, ύψους 450 χιλιάδων ευρώ, είναι μια προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρεις Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλυμνίων, το οποίο μάλιστα επισκέφτηκε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μαζί με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία ολοκλήρωσης.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Ν.Μακαρούνα για τον Παλμό της Καλύμνου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video