Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ενώ έχει “κλειδώσει” η επίσκεψη της Μαρίας Ζαχαράκη και του Κώστα Κατσαφάδου την Τρίτη 13 Ιουνίου στην Κάλυμνο, συνοδεία με υποψηφίους βουλευτές του νομού, οι πληροφορίες αναφέρουν επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ψέριμο και Κάλυμνο, μετά την Κω, στις 16 Ιουνίου.

Στα Δωδεκάνησα που έδωσαν στο κόμμα το 49,9%, εξορμά το “βαρύ πυροβολικό” της Νέας Δημοκρατίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου στην Κω και πιθανότατα να επισκεφτεί την Κάλυμνο και την Ψέριμο την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Voice 99,5, ο Κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Κω όπου θα κάνει ομιλία και  “πιθανόν κάποια κοντινά νησιά την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με κεντρική ομιλία. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο κ. Μητσοτάκης να επισκεφθεί την ίδια ημέρα για σύντομη επίσκεψη τα νησιά Κάλυμνο και Ψέριμο, αν και το τελικό πρόγραμμα θα καταρτισθεί από τα κεντρικά του κόμματος τις επόμενες ημέρες”, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού και της Νατάσας Παμπρή.

Συμφωνα με τα όσαδήλωσε στον Real Voice 99.5 η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Έφη Χαραλαμποπούλου, την προσεχή Παρασκευή θα επισκεφθεί την Τήλο κλιμάκιο της ΝΔ, υπό τον Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Μάνο Λογοθέτη, Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο και τον Χρήστο Ροϊλό, Διοικητή της Β’ ΥΠΕ. Στο πλαίσιο των προεκλογικών εξορμήσεων, θα ακολουθήσει η επίσκεψη στη Ρόδο των Βασίλη Κικίλια και Στέλιου Πέτσα και των κ.κ. Λογοθέτη και Ροϊλού το προσεχές Σάββατο 10 Ιουνίου.

Επίσης και πάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού και της Νατάσας Παμπρή, στις 13 Ιουνίου θα ακολουθήσει η επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη και του Κώστα Κατσαφάδου σε δύο νησιά, στην Κω και στην Κάλυμνο και τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στη Ρόδο, της Ντόρας Μπακογιάννη, στις 7.30 το απόγευμα στο πάρκο του Ροδινιού (στον εξωτερικό χώρο), ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος