Οι πρωταθλητές εφήβων Δωδεκανήσου παίζουν σήμερα (19:30) στο Μετς κόντρα στον Α.Ο.Κ. Χανιά, στο πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στο Final-6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Σήμερα είναι η μεγάλη ώρα για τους έφηβους της Ακαδημίας Καλύμνου… Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης και συγκεκριμένα στον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος των, εφήβων, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς. Η ομάδα του Χρήστου Καλαϊτζίδη σήμερα (19:30) θα παίξει με τον Α.Ο.Κ. Χανιά και έχει ως στόχο να επαναλάβει το… θαύμα του 2019 (με τους παίδες τότε) και να προκριθεί στο Final-6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αύριο η Ακαδημία θα αντιμετωπίσει τους Ίωνες Χίου και την Παρασκευή τα Φανάρια Νάξου, ενώ παραιτήθηκαν από τους αγώνες στην Αθήνα η Αναγέννηση Σάμου και ο Αίολος Μυτιλήνης. Στην Αθήνα βρίσκονται οι 13 εξής νεαροί αθλητές: Παντελής Σισώης, Μιχάλης Κουλιανός, Γιάννης Μούγκρος, Γιάννης Πελεκάνος, Νίκος Πιζάνιας, Νίκος Πλάτσης, Νίκος Τσαγκάρης, Μανώλης Πιλάτος, Σάββας Τρικοίλης, Γιώργος Χειλάς, Χρήστος Λωρίτης, Πανορμίτης Οικονόμου και Κυριάκος Μπουλαφέντης.
*Οι Αθηναίοι Μιχάλης Αργυρούδης (Α1 Εθνικής) και Δημήτρης Σκουλαρίκης (Β’ Εθνικής) θα «σφυρίξουν» το σημερινό παιχνίδι (19:30) ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. Χανιά και την Ακαδημία Καλύμνου, στην πρεμιέρα του γ’ ομίλου (Μετς) της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος των εφήβων. Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση (17:00) οι Ίωνες Χίου θα αντιμετωπίσουν τα Φανάρια Νάξου.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
(17:00): Ίωνες Χίου- Φανάρια Νάξου
(Θεοδωρόπουλος Ρ.- Καλογερόπουλος)
(19:30): Α.Ο.Κ. Χανιά- Ακαδημία Καλύμνου
(Αργυρούδης- Σκουλαρίκης)

(Πηγή https:12sports.gr)

Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Χρήστου Καλαϊτζίδη, λίγο προν αναχωρήσουν οι Πρωταθλητές Δωδεκανήσου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μια θέση στο final 6 στον σύνδεσμο https://youtu.be/uvXN85fWU7Q στην ενότητα Video Library