Η Ομαδα Διάσωσης Καλύμνου, που έχει συνδέσει το όνομα της με την ασφαλή εξέλιξη της αναρρίχησης στο νησί, ενώ είναι πολλές οι περιπτώσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις στα πιο δύσβατα σημεία των βουνών, συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής και συνεχούς δράσης.

Αποτελεί μια σημαντική παρουσία στην Κάλυμνο, καθώς η δράση της δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και ενισχύει σημαντικά την ανάπτυξη της Αναρρίχησης, ενώ σε συνεργασία με το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τις Αρχές και το ΕΚΑΒ, έχει φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές, που έσωσαν ζωές στην κυριολεξία, στα πολύ δύσκολα βουνά της Καλύμνου, όχι μόνο κατά την τουριστική περίοδο, αλλά όλο το χρόνο, συντρέχοντας κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που αναρτήθηκε για την συνάντηση στην οποία θα δοθούν πολύ χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο, σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου στο “FATOLITIS STUDIOS”, στις 8:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η KALYMNOS RESCUE TEAM κλείνει εννέα(9) χρόνια από την ίδρυσή της.

Για αυτό τον λόγο την Πέμπτη 28/04/2022 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στο “FATOLITIS STUDIOS”, στο μπαρ της πισίνας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και θα χαρούμε να σας δούμε κοντά μας, προκειμένου να:

γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τις μέχρι τώρα δράσεις της ομάδας
θέματα που μας αλλά και σας απασχολούν γύρω από την αναρρίχηση
γίνουν εγγραφές νέων μελών
γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αναρρίχηση αλλά και στην διάσωση, που θα επακολουθήσει
Για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της ομάδας μας, παρακαλούμε να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους και να γνωρίζουν την ομάδα αίματος ,που ανήκουν