Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας φέτος το πρόγραμμα κολύμβησης για παιδιά δημοτικού, στα πλαίσια του μαθήματος της φυσικής αγωγής, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλύμνου, το οποίο δεν πραγρατοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για το πρόγραμμα μίλησαν στο φακό της Καλύμνου, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Θέμις Ρηνιού, που ορίστηκε από το Υπουργείο ως υπεύθυνη συντονίστρια του όλου προγράμαμτος, ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου, Γιάννης Θεοφιλίδης και ο γυμναστής του σχολείου Νικόλας Γιαμαίος,που συνοδεύει τα παιδιά.

Φέτος το πρόγραμμα ξεκίνησε και σε αυτό εντάχθηκε μόνο το 2ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Καλύμνου, πιθανόν λόγω του ότι δεν είχε υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια, και υπήρξε άψογη συνεργασία της διεύθυνσης αλλά και των γονέων και φυσικά των παιδιών, με την υπεύθυνη συντονίστρια, Θέμις Ρηνιού, ώστε το πρόγραμμα να εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για να εξοικειωθούν τα παιδιά με το υγρό στοιχείο και καλύτερος μάρτυρας από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Στο βίντεο καταγράφονται τα όσα δήλωσαν στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, ο διευθυντής και ο γυμναστής του σχολείου και η υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος