Μετά από δύο χρόνια, τελέστηκε ο Εσπερινός για τα εννιάμερα της Παναγίας, στο ακριτικό νησί των Λειψών, στη γνωστή εκκλησία της Παναγιάς “Του Χάρου”, με τους πιστούς να συρρέουν από όλα τα νησιά αλλά και την υπόλοιπη χώρα και να δημιουργείται κυριολεκτικά το αδιαχώρητο.

Με μεγάλη επισημότητα τελέστηκε ο Εσπερινός, παρουσία πολλών επισήμων, που παρευρέθηκαν στο νησί. Παρόντες ήταν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, ο Σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων Ακριτικών Περιοχών και Αγίου Όρους και επίτιμος δημότης Λειψών, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ και της 80 ΑΔΤΕ, ο Διοικητής της ΥΝΤΕΛ, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄ Δ/νση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, έγινε η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας του Χάρου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και την φιλαρμονική του Δήμου, που ξεκίνησε από τον ενοριακό ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, με την συνοδεία του κλήρου, αντιπροσωπείας της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της Πάτμου.

Ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού , με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο , αφού γλεντησαν μέχρι το πρωί πάνω από 1000 άτομα .