Την Κυριακή διεξήχθη στο ΣΕΦ η δεύτερη Ημερίδα Κλειστού Στίβου, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα Δωδεκάνησα.
Δύο αθλήτριες και ένας αθλητής από τον νομό μας έκλεψαν τις εντυπώσεις. Πρόκειται για την Μαρία Μαγκούλια, την Ραφαέλα Σπανουδάκη και τον Γιάννη Ντέτσικα.
Η Μαρία Μαγκούλια της Ένωσης Καζώνης- Κάλυμνος 2000 κατάφερε να πετύχει την επίδοση που κυνήγαγε εδώ και καιρό και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερες παρουσίες στο εγγύς μέλλον.
Η αθλήτρια του Γιάννη Μπαρλή αναδείχθηκε νικήτρια στη σφαιροβολία, με βολή στα 15,74μ., επίδοση που αποτελεί απόλυτο ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 15,70μ. από το καλοκαίρι και 15,02μ. στον κλειστό από το 2018.
«Περίμενα μια καλή επίδοση και τελικά ήρθε ένα νέο ρεκόρ και είμαι χαρούμενη για αυτό. Ξέρω που βρίσκομαι και τι μπορώ να κυνηγήσω. Με τον προπονητή μου, Γιάννη Μπαρλή, διανύουμε τη δεύτερη χρονιά και πλέον έχουμε βρει τα πατήματα μας», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια και συμπλήρωσε: «Οι αλλαγές που έχουμε κάνει αφορούν κυρίως στην τεχνική, στην οποία έχει πέσει μεγάλο βάρος. Ωστόσο μεγάλη είναι η αλλαγή και στο θέμα της ψυχολογίας. Πλέον μπαίνω σε έναν αγώνα και κυνηγάω και τις έξι βολές. Δεν επηρεάζομαι αν στη διάρκεια κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθώ να είμαι αποτελεσματική μέχρι το τέλος. Οι στόχοι μας είναι επικεντρωμένοι κυρίως στους αγώνες του ανοιχτού». Η Μαγκούλια αναφέρθηκε και στο σύλλογο της που τη στηρίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογό μου την Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000 και τον πρόεδρο Γιώργο Ρούσσο, που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα μου, αλλά και τον Δήμο Καλύμνου που σε τόσο δύσκολους καιρούς με στηρίζει οικονομικά».

 Πηγή:www.dimokratiki.gr