Μια ακόμη μεγάλη δωρεά προς το Νοσοκομείο Καλύμνου, το οποίο γίνεται αποδέκτης συνεχών προσφορών από την τοπική κοινωνία, παρέλαβε η διοίκηση και το προσωπικό του ιδρύματος, αυτή τη φορά από την ομάδα “Ζακέτα να πάρεις”, που συνεχώς στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τις όλο και πιο άψογες παροχές υγείας στην Κάλυμνο.

Υγειονομικό υλικό, μόνιτορ, καρδιογραφους , ανιχνευτή φλεβών, καρέκλες, στρώματα, πίνακες και πολλά ακόμη, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στο Νοσοκομείο Καλυμνου οι εκπρόσωποι της διαδικτυακής ομάδας “Ζακέτα να πάρεις”, ευχαριστώντας όλους και όλες, εντός κι εκτός Ελλάδας, που με αγάπη συνέβαλαν ώστε αυτό να γίνει πράξη, στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Παρουσία του Διοικητή, Νίκου Φανιού, του μέλους του Δ.Σ., Καλλιόπης Κουτούζη και προσωπικού του Νοσοκομείου, παραδόθηκε το πολύτιμο υγειονομικό υλικό, που με πολύ κόπο αλλά και αγάπη συγκέντρωσαν οι κοπέλες της ομάδας, με την στήριξη και των ομογενών, ειδικά από το Ντάργουιν της Αυστραλίας, που ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ και αποτελεί πολύτιμη στήριξη στη λειτουργία του ιδρύματος. Ο Διοικητής, γεμάτος ικανοποίησε υποδέχτηκε και ευχαρίστησε τις κοπέλες, επισημαίνοντας τη σημασία της προσφοράς τους στη λειτουργία του Νοσοκομείου και ανάεφερε πως το ΔΣ θα τιμήσει τις κυρίες της ομάδας, ενώ μίλησαν οι ίδιες οι κοπέλες για το έργο τους, όπως και για τις μελλοντικές τους δράσεις, που ανάμεσά τους είναι η δημιουργία μιας παιδικής χαράς. Τέλος οι εργαζόμενες του παιδιατρικού τμήματος, ευχαρίστησαν την ομάδα και ανέφεραν πως άμεσα θα χρησιμοποιοήσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό που δωρήθηκε στην κλινική, ο οποίος είναι περισσότερο από χρήσιμος.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσαν στο φακό οι παριστάμενοι στη λιτή αλλά γεμάτη ευσαισθησία και συγκίνηση τελετή, όπως και φωτογραφίες από το υλικό που συσκέντρωσαν με πολύ μεγάλη προσπάθεια και προσέφεραν στο ίδρυμα του νησιού, επισημαίνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά για τις δραστήριες μαμάδες

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video