Η Κάλυμνος και ειδικά η νεολαία της, δείχνει πάντα πως υπάρχει περίσσεμα ανθρωπιάς στο νησί, καθώς σήμερα οι μαθητές της Γ’ τάξης του ΕΠΑΛ, βρέθηκαν στην Τράπεζα Αγάπης της Ι. Μητρόπολης και συνείσφεραν στην προετοιμασία του σημερινού γεύματος, με προσωπική εργασία αλλά και προσφορά των υλικών.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ι. Μητροπόλεως:

Μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξεως του ΕΠΑΛ Καλύμνου, των τμημάτων τουριστικών, οικονομικών και θερμοϋδραυλικών, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους π. Βασίλειο και κ. Σωτ.Χριστόπουλο, σήμερα το πρωΐ , Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφθηκαν την Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και με την επιστασία των κυριών της Τραπέζης, βοήθησαν να παρασκευαστεί το συσσίτιο της ημέρας (μακαρόνια-πένες με τόνο), υλικά τα οποία προσέφεραν τα παιδιά.

Η Τράπεζα Αγάπης δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, ευχαριστεί από καρδίας τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Καλύμνου, τους εκπαιδευτικούς, ιδιαιτέρως τον πατέρα Βασίλειο και τον κ.Σ.Χριστόπουλο δια την προσφορά αγάπης τους και εύχεται «καλά Χριστούγεννα» και «καλή πρόοδο» στους μαθητές.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως