Με αποχώρηση από την τελετή του νυν Δημάρχου και των συμβούλων του, μέσα σε αποδοκιμασίες, βρισιές αλλά και σπρωξίματα, έγινε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αυτή Λέρο.

Χθες Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό θέατρο Λέρου, έγινε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και του νεοεκλεγέντα Δημάρχου, Τιμόθεου Κωττάκη, παρουσία του Μητροπολίτη, κ.κ. Παϊσίου.

Στο κατάμεστο θέατρο και ενώ είχε μόλις ξεκινήσει η τελετή, σημειώθηκαν επεισόδια, κατά την ομιλία του νέου Δημάρχου, όταν από το βήμα αναφέρθηκε στον απερχόμενο Δήμαρχο με προκλητικές αναφορές, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του Μιχάλη Κόλια και των συμβούλων του, που αποχώρησαν από τον χώρο της τελετής.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το κλίμα ήταν φορτισμένο από την αρχή, με την απερχόμενη δημοτική αρχή να δέχεται προκλήσεις και “γιουχαρίσματα” από παρευρισκόμενους και κατά την αποχώρηση της παράταξης του απερχόμενου Δημάρχου, εκτιληχθηκαν σκηνές ντροπής, και σημειώθηκαν ακόμα και προπιλακισμοί, σπρωξίματα αλλά και βρισιές που ακούστηκαν από παρευρισκόμενους.

Τελικά η τελετή συνεχίστηκε, χωρίς την παρουσία του Μιχάλη Κόλια και των συμβούλων του.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Βίντεο από το Rodos Live News 24H