Με ισχυρή εκπροσώπηση και των μικρών νησιών και ανανέωση άνω του 70% το ψηφοδέλτιο νίκης του Γιώργου Χατζημάρκου

Πλήρης με 117 υποψήφιους στις περιφερειακές εκλογές η παράταξη

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο

 Γ. Χατζημάρκος: Ναι, Είμαστε ομάδα!

Πλήρες δυνάμεων κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές για το Νότιο Αιγαίο.

Με 117 υποψήφιους, τον μέγιστο προβλεπόμενο αριθμό, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας αλλά και με τον μέγιστο αριθμό ανά Περιφερειακή Ενότητα τόσο για τα Δωδεκάνησα όσο και για τις Κυκλάδες, η παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο σημειώνει ανανέωση σε πρόσωπα που ξεπερνά το 70%.

Άξια αναφοράς είναι η ισχυρή εκπροσώπηση και των μικρών νησιών στον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, στον οποίο συμμετέχουν υποψήφιοι από 11 μικρά νησιά κάτω των 2000 κατοίκων, πολλά από τα οποία για πρώτη φορά σε περιφερειακές εκλογές.

Συγκεκριμένα, Ανάφη, Κουφονήσι, Νίσυρος, Κάσος, Φολέγανδρος, Λειψοί, Αστυπάλαια, Σέριφος, Κύθνος, Σχοινούσα, Αμοργός  κατεβάζουν ως υποψήφιο ή υποψήφια μόνιμο κάτοικο τους.

Πάνω από 40% καταλαμβάνουν οι γυναίκες του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων και η νεότερη υποψήφια της παράταξης σε ηλικία 23 ετών.

«Είναι εξαιρετική τιμή να ηγείσαι μίας ομάδας ανθρώπων που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο τους και η διάθεση για σκληρή δουλειά. Νησιώτες, που ο καθένας κέρδισε την ζωή του στον στίβο. Πολίτες που ξεκίνησαν από διαφορετική πολιτική αφετηρία και ενώθηκαν από τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη, τον κοινό στόχο και την παρέα. Ναι, είμαστε ομάδα!» δήλωσε σήμερα, ημέρα λήξης της υποβολής υποψηφιοτήτων, ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Αύριο, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης παρουσιάζει τους υποψήφιους σε ανοικτή εκδήλωση στη Μαρίνα Μανδρακίου, ώρα 18:45.

Στην παρουσίαση αναμένεται να παραστεί και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα προλογίσει τον Περιφερειάρχη.