Μετά το πέρας της δοξολογίας, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Ελευθερίας και στη συνέχεια τα τμήματα μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, σωματείων και ένστολων, παρήλασαν συνοδεία των ήχων της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Στεφάνι κατέθεσαν, ο βουλευτής και κοσμήτορας της Βουλής, Βασίλης Υψηλάντης, ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος, ο πρόεδρος του Δ.Σ., ο Διοικητής του 5/42 Συντάγματος, ο Λιμενάρχης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, από την διοίκηση της ΑΕΝ, εκπρόσωποι των εφέδρων και τον πολιτικών κομμάτων.

Η ηλιόλουστη μέρα επέτρεψε στον κόσμο να χειροκροτήσει τους μαθητές όλων των βαθμίδων, τους αθλητικούς συλλόγους, τους σπουδαστές της ΑΕΝ που για μια ακόμη φορά δημιούργησαν συγκίνηση σε όλους, ενώ ολοκληρώθηκε η παρέλαση με τους ένστολους, το στρατό, τους εθνοφυλακες και τέλος το τμήμα του Λιμενικού Σώματος Καλύμνου, με ιδιαίτερα προσεγμένο σχηματισμό και εμφάνιση.

(Ευχαριστούμε την Εύη Κουκιαίνη για το βίντεο και τον Μανώλη Μέρη για τις εκπληκτικές φώτο που διέθεσε. Περισσότερο υλικό υπάρχει στη σελίδα του Μανώλη στο Facebook: https://www.facebook.com/man.meris)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video