Μετά το σημερινό δημοσίευμα του Γιώργου Θανάτση, ήταν άμεση η “αντίδραση” της παράταξης του Γιάννη Γαλουζή, η οποία δηλώνει, με καυστικό λόγο, πως δεν θα απαντήσει σε όσα προσάπτει αναλυτικά ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ και καταλήγει πως δεν θα ασχοληθούν ξανά μαζί του.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΝΕΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ»                                                            ΠΡΟΣ   ΜΜΕ                                         

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,07/08/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Απάντηση στον κρυπτόμενο  κο Θανάτση.

Μάλιστα!!! Ο άνθρωπος που επιβιώνει ως φυτευτός και όχι ως αιρετός έχει άποψη και χτυπά ως άλλος  τιμητής. Ο άνθρωπος που είναι κόκκινο πανί για τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης του ,που ούτε αυτός ούτε ο πολιτικός συνοδοιπόρος του κέρδισαν την εκτίμηση όχι των αντιπάλων αλλά των δικών του. Ναι αυτός .

Ο άνθρωπος που τον βάζουν και τον βγάζουν από τη ναφθαλίνη. Αυτός που άλλοτε συμμετέχει κι άλλοτε τον κρύβουν. Αυτός  λοιπόν που έχει αυτή την αξιοπρέπεια διεκδικεί να κρίνει τους άλλους. Αυτός που τρέφεται με κουλούρια. 

Σ αυτή τη ξεχωριστή  πολιτική προσωπικότητα όχι δε θα απαντήσουμε. Ούτε θα ασχοληθούμε ξανά μαζί του. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε. Ας κατεβεί στις εκλογές να εκφράσει το λαό της Καλύμνου και τότε τα λέμε. Μέχρι τότε …χαίρεται και να τον χαίρεστε. 

Για την παράταξη

Γιάννης Γαλουζής

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων