Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Αγαπητά μου παιδιά ,

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε  τη χαρά  να ακούσουμε  το κουδούνι των σχολείων σας   και να δούμε τις σχολικές αυλές  να πλημμυρίζουν  από τη ζωντάνια  και την ορμή της νιότης σας. Όμορφες εικόνες  και στιγμές ζωής, οι οποίες μένουν  για πάντα χαραγμένες  στη μνήμη κάθε ανθρώπου που πέρασε απ΄ αυτό το όμορφο ταξίδι. Ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και των αξιών,  οι οποίες  διαμορφώνουν τον άνθρωπο  και καθορίζουν την πορεία της ζωής  του .

Η σχολική χρονιά ξεκινά για μια ακόμη φορά  και σεις φορτωμένοι  όνειρα  και προσδοκίες ανεβαίνετε  στο τρένο του χρόνου  για να την διασχίσετε.  Εύχομαι να χαρείτε τη διαδρομή  , να ωφεληθείτε από τη γνώση , την εμπειρία και όλα όσα αυτή έχει να σας προσφέρει  και να καταχωρηθεί στην ψυχή σας με θετικό πρόσημο.

Στους εκπαιδευτικούς μας που με αγάπη , επαγγελματισμό και  πλήρη συναίσθηση της ευθύνης  απέναντι στα παιδιά μας και στην κοινωνία,   αναλαμβάνουν να  κατευθύνουν τους μαθητές  σ΄αυτή τη διαδρομή, εύχομαι να έχουν υγεία , κουράγιο και δύναμη να προσφέρουν  το καλύτερο δυνατόν.

Στους αγαπητούς γονείς , που είναι συνοδοιπόροι σ΄αυτή τη διαδρομή των παιδιών τους ,   εύχομαι επίσης, να έχουν υγεία , δύναμη και  υπομονή, να σταθούν  κοντά τους  και να τα υποστηρίξουν  στην προσπάθεια τους .

     Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους.

                                                                                     Ο Έπαρχος της Π.Ε. Καλύμνου                                                                                                                                                                                                                                                                 

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής   

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος