ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (06.09.2023)

Σήμερα 06.09.2023 περί ωραν 11.30 π.μ. Ο Αρχηγός της Παράταξης κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ, μετέβην στο Βουβαλειο Γ.Ν. κατόπιν προκλησεως-προσκλησεως του ακτινολόγου ιατρού του Νοσοκομείου κ. Αλεξανδρίδη Αλεξάνδρου, συνάντηση η οποια δεν πραγματοποιηθηκε μαλλον λογω κακης συννενοησης θεωρωντας οτι ο εν λογω ιατρος ηταν ιδιαιτερα απασχολημενος.

Κατα την εν λογω επισκεψη ο Διοικητης της Μοναδος αυτης κ. Νικος Φανιος μου εξεθεσε αναλυτικα τους στοχους που ηδη εχει αρχισει να εφαρμοζει προκειμενου και με την βοηθεια της Πολιτειας να ανεβασει κατακορυφα τις παροχες του Ιδρυματος προς τους Καλυμνιους συμπατριωτες μας ποιοτικα και ποσοτικα.

Προσωπικα εχω απολυτη εμπιστοσυνη ως παλαιο υψηλοβαθμο στρατιωτικο στην επιτυχία του εργου του. Αναφερομενος στον ακτινολογο ιατρο του σχολιασε οτι ειναι αψογος στην αποστολη του και ειναι παντα παρών σε καθε αναγκη εστω και εκτακτη προκειμενου να βοηθησει θετικα στην αποστολη του Ιδρυματος.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ & ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο Υποψηφιος Δημαρχος

Οι Υποψηφιοι Δημοτικοι Συμβουλοι της Παραταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Ο εκπροσωπος τυπου

Εμμανουηλ Γιαννικουρης του Εμμανουηλ