Σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου, βρέθηκε στην Κάλυμνο ο Συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιάννης Βουλγαράκης, προερχόμενος από Κω, στα πλαίσια της περιοδείας των στελεχών του κόμματος, εν όψει των Ευρωεκλογών της Κυριακής 9ης Ιουνίου.

Ο Γιάννης Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργο Κασσάρα, το συντονιστή της Β. Δωδεκανήσου, Δημήτρη Χασαπλαδάκη, την συντονίστρια της ΟΜ Καλύμνου, Αγγελική Τρικοίλη και το στέλεχος της Νεολαίας, Θεοφίλη Ρούσσο, πραγματοποίησε περιοδεία στο νησί και είχε επαφές με πολίτες, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και τις αγωνίες από τα καθημερινά προβλήματα και κυρίως την ακρίβεια που πλήττει όλα τα νοικοκυριά, αλλά και τα μεγάλα προβλήματα με τη λειτουργία του Μεταφορικού Ισοδύναμου και τις τεράστιες ελλείψεις του Νοσοκομείου του νησιού. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε καφέ της κεντρικής πλατείας και τόσο ο Γιάννης Βουλγαράκης, που είναι γνώστης της περιοχής, καθώς ήταν συντονιστής Αιγαίου, όσο και ο συμπατριώτης μας και τ. βουλευτής, Γιώργος Κασσάρας, αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής 9 Ιουνίου, στην ανάγκη να αναδειχτούν οι προτάσεις του κόμματος, δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση της λειτουργίας της ΑΕΝ, που ιδρύθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισαν την στήριξή τους στο αίτημα του νησιού για την επιστροφή των αρχαιοτήτων, με αφορμή και την πρωτοβουλία των παιδιών του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Στο βίντεο τα όσα δήλωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όπως καταγράφτηκαν από το φακό του Παλμού της Καλύμνου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video