Με παρουσία του Πρωθυπουργού και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, βραβεύτηκαν τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ της χώρας και ειδικά εκείνα που αντιμετώπισαν την πανδημία του κορωνοϊού και ανάμεσά τους το “Βουβάλειο” Γ.Ν. Καλύμνου

Στα πρόσωπα του ακτινολόγου Διευθυντή, Δημήτρη Σαουλίδη και της προϊσταμένης Ευδοκίας Τάλια, τιμήθηκαν από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου, που δοκιμάστηκε την περίοδο της πανδημίας, ειδικά στο δεύτερο κύμα, που στοίχισε στο νησί πολλές ανθρώπινες ζωές και ειδικά όλοι όσοι φορώντας τις ειδικές στολές μέσα στην μονάδα covid, πάλευαν με τον αόρατο εχθρό για να διατηρήσουν στη ζωή τους δεκάδες ασθενείς.

Το “Βουβάλειο” Γ.Ν. της Καλύμνου, τιμήθηκε για την οργάνωση της μονάδας covid και την αντιμετώπιση του φονικού ιού, την περίοδο που το νησί έζησε τρομακτικές στιγμές, με τους ήχους των ελικοπτέρων που μετέφεραν τους ασθενείς στις κάψουλες μηδενικής πίεσης στα διάφορα νοσοκομεία αναφοράς και την πανδημία να καλπάζει και επί μήνες το προσωπικό του Νοσοκομείου να ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, τόσο οι γιατροί και νοσηλευτές της μονάδας όσο και το υπόλοιπο προσωπικό.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video