Την μοναδική εμπειρία που έζησαν ο ίδιος και οι 5 αθλητές του Ν.Ο. “Πρωτέας” Καλύμνου στο Παγκόσμιο της Ιταλίας, μεταφέρει ο προπονητής του σωματείου Μιχάλης Γλυνάτσης, μιλώντας σήμερα στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου”

Από το Riccione της Ιταλίας, όπου έγινε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ναυαγοσωστικής, ο Μιχάλης Γλυνάτσης και οι αθλητές του, επέστρεψαν έχοντας στις αποσκευές τους 9 πανελλήνια ρεκόρ, πολλές διακρίσεις και μοναδικές εμπειρίες, από τους αγώνες που συμμετείχαν αθλητές από 56 χώρες του κόσμου και δοκίμασαν τις αντοχές ενός “μικρού” σωματείου από την Κάλυμνο, που όμως κατάφεραν να αποδείξουν την οργάνωση, την προετοιμασία και τις μελλοντικές τους δυνατότητες. Ο επόμενος σταθμός του σωματείου, πριν ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής, για το όπιο ήδη ετοιμάζονται, αμέσως μόλις επέστρεψαν από την Ιταλία.

Με φόντο το Δημοτικό κολυμβητήριο, ο προπονητής του “Πρωτέα”, μίλησε για τις δυνατότητες που υπάρχουν στην για μεγάλες διακρίσεις και στην ανάγκη να αναβαθμιστεί το κολυμβητήριο, ένα αίτημα όσων σχετίζονται με τα αθλήματα γύρω από την κολύμβηση.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσε στο φακό ο Μ. Γλυνάτσης:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video