Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Καλαντζής Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Καλαντζής γεννήθηκε το 1960 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου και έζησε τα πρώτα επτά του χρόνια. Κατάγεται, από την πλευρά της μητέρας του (Άννα Κουντούρη), από την Κάλυμνο και, από την πλευρά του πατέρα του, από την Ύδρα. 

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ, κατόπιν, παρακολούθησε σειρά ειδικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Εργάζεται από νωρίς στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις, κυρίως, σαν Project Manager. Στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του έχει διευθύνει σημαντικές εταιρίες στον τομέα των υπηρεσιών και του εισαγωγικού εμπορίου. Σαν ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα των πολιτιστικών παραγωγών & οργάνωσης συνεδρίων, έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες (Μ. Θεοδωράκης, Χρ. Λεοντής, Ν. Ξυδάκης, Ηλ. Ανδριόπουλος κ.λπ.). 

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά από πολύ νωρίς. Στην Κάλυμνο, έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία και λειτουργία του Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστήμιου του Δήμου (1981-82) και, σε συνεργασία με τον Δήμο, σε μία σειρά αξιόλογες πολιτιστικές (π.χ. Συναυλίες Μ.Θεοδωράκη- Z.Livaneli, Θρησκευτικής Μουσικής στον Άγ. Νικόλα και πολλές άλλες), αθλητικές (τελικά πρωταθλήματος Beach Volley) και πολλές άλλες εκδηλώσεις. 

Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και αρκετά καλά Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά και Αραβικά. 

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος