Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Εγκατάλειψη και όχι εργοτάξιο θυμίζει ο χώρος πίσω από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, στον οποίο ξεκίνησαν (υποτίθεται) οι εργασίες για την αποκατάσταση του κτηρίου, αλλά ουσιαστικά δεν έγινε μέχρι σήμερα τίποτα.

Έκπτωτος κηρύχτηκε ο εργολάβος που είχε αναλάβει την την αποκατάσταση του κτηρίου του Λιμεναρχείου Καλύμνου, καθώς δεν τηρήθηκαν από πλευράς του οι χρόνοι που προβλέπονταν στην σύμβαση που υπέγραψε με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί “ουδεμία εργασία”, όπως αναφέρει και η αιτιολογική έκθεση των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, μίλησε στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου”, ο πρόεδρος του ΔΛΤ και δ.σ. Μιχάλης Λελέκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός των καθυστερήσεων από πλευράς του εργολάβου, ουσιαστικά την παύση των εργασιών εκ μέρους του και την απόφαση που τον κηρύσσει έκπτωτο από το έργο, σύμφωνα και με την σχετική ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς ολοκλήρωσε σχεδόν το 3% του έργου που του ανατέθηκε.

Παρόλες τις ενέργειες προς τον εργολάβο από πλευράς των Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν ανταποκρίθηκε και δεν προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες που του ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα, ενώ πέρασαν οι 5 από τους 9 μήνες που προέβλεπε η σύμβαση, να μην έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα στο κτήριο και ένα έργο που αναμένονταν να γίνει ώστε να συντηρηθεί ένα ιστορικό κτήριο, που βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση και αναμένεται να επιδεινωθεί λόγω της χειμερινής περιόδου και των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ, μιλά για την δυσάρεστη εξέλιξη και δίνει όλες τις διευκρινήσεις αλλά και την όποια προοπτική του έργου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος