Μια συνομιλία με τον Δημήτρη Διακομιχάλη, έστω και στα πλαίσια μιας “τυπικής ” ολιγόλεπτης προεκλογικής συνέντευξης, δεν είναι δύσκολο να συμπεριλάβει τα πάντα και να καλύψει σχεδόν μια ώρα και μάλιστα μέσα σε έντονο κλίμα, μια συνέντευξη που όμως θα συζητηθεί, καθώς απομένουν μερικά 24ωρα μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Παρών ξανά στην προεκλογική περίοδο ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, δηλώνει την βεβαιότητα του πως την προσεχή Κυριακή θα βγει νικήτρια η παράταξή του από τις κάλπες των δημοτικών εκλογών και προεξοφλεί πως θα είναι στην τελική δυάδα της δεύτερης αναμέτρησης.

Απάντησε σε κάθε ερώτηση , αλλά και σε κάθε κατηγορία των πολιτικών του αντιπάλων, αρνούμενος κυρίως την μομφή ότι δεν παρήγαγε έργο στην τετραετία που θα ολοκληρωθεί σε 3 μήνες. Θεωρεί την δημοτική περίοδο παραγωγική, παρόλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε, όπως υποστηρίζει, δηλαδή τις ιδιαιτερότητες της απλής αναλογικής και την διετή πανδημία. Αυτές οι διαπιστώσεις τον οδήγησαν στο να διεκδικήσει μια πέμπτη θητεία στον δήμο του νησιού και, όπως επεσήμανε, για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε.

Ρωτήθηκε για όλα τα μεγάλα θέματα και έδωσε για το κάθε ένα την δική του απάντηση και εκδοχή , με τις αντιπολιτεύσεις να δέχονται τα πυρά του απερχόμενου Δημάρχου και δεν ήταν λίγες οι φορές που απέδωσε τις καθυστερήσεις και τις αστοχίες, αλλά και την μη ολοκλήρωση έργων, στην τακτική των άλλων παρατάξεων απέναντι στην δημοτική αρχή.

Στο βίντεο που ακολουθεί, καταγράφηκαν τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο φακό του Παλμού της Καλύμνου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video