Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Κ.Καλυμνιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου και κάτοχο διπλώματος UEFA A και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Βολονάκη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Βολονάκης θα είναι ο προπονητής της πρώτης μας ομάδας αλλά και προπονητής των Ακαδημιών μας με συνεργάτες τους κ.κ. Γιάννη Γιαννίτση και Σαββα Στόικο.

Ο Δημητρης Βολονάκης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ.Καλυμνιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Αθηνών,Διαγορα Ρόδου,Αιγάλεω ,Ολυμπιακό Βόλου και Ατρόμητο Αθηνών ενώ χρίστηκε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (1η Βαλκανική θέση και 2η Πανευρωπαϊκή αντίστοιχα).

Ως προπονητής δούλεψε από το 2001 -02 στον Ακαρνανικο στη Δ´Εθνική,στη συνέχεια για μια εικοσαετία δούλεψε σε ομάδες της Κρήτης. Για πέντε χρόνια εργάστηκε στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα Superleague K 20 ως πρώτος προπονητής αναδεικνύοντας αρκετούς παίκτες οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα της πρώτης ομάδας ενώ υπήρξε και τεχνικός διευθυντης των Ακαδημιών του ΟΦΗ. Δούλεψε ακόμη με επιτυχίες στον Κόρφο Ελουντας,ΠΑΟΚ Κρουσώνα ,Αλμυρος ,Μοχός,Ερμής Ζωνιανων .

Τελευταία του ομάδα ο Αλμυρος Γαζίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2021-22. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Καλυμνιακού και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να εκπληρώσει τους στόχους που θέσαμε από κοινού .