Τα όσα ανέφερε στον φακό του “Παλμού της Καλύμνου” ο Γιώργος Μαύρος, στο τέλος του χθεσινού αγώνα της ΕΑΚΑ με τον Ίκαρο Καλλιθέας, που έληξε με ήττα της ομάδας του νησιού, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σχολίασε σήμερα ο Δήμαρχος.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης, φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Γ. Μαύρου, ο οποίος υποστήριξε πως “η απουσία των φιλάθλων από τον αγώνα, συνέβαλε στο άσχημο για την ομάδα, αποτέλεσμα”, αναφέρθηκε στο γεγονός της απουσίας των φιλάθλων, καθώς υπήρχε θέμα ασφαλείας, όσον αφορά την κατάσταση του γηπέδου και τόνισε πως εκείνος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το σωματείο, “πήρε το ρίσκο” και προσπενώντας τα προβλεπόμενα, έδωσε την άδεια να γίνει ο αγώνας.

Στην ερώτηση αν στη δεύτερη αγωνιστική η ομάδα της Καλύμνου, που αγωνίζεται πλέον στο εθνικό πρωτάθλημα, θα μπορέσει να δώσει αγώνα στο κλειστό του νησιού και αν θα έχουν ολοκληρωθεί η εργασίες για την τοποθέτηση του παρκέ και τις άλλες εργασίες, στις οποίες να αναφερθεί πως συνεισφέρει ο Δήμος με τα υλικά και τα υπόλοιπα, μελέτη και εργασίες, έχει αναλάβει η εταιρεία του Γιάννη Χαλίκου, απάντησε πως γίνονται με γρήγορους ρυθμούς οι διαδικασίες, ώστε τουλάχιστον η τρίτη αγωνιστική να γίνει με το παρκέ να έχει τοποθετηθεί.

Στο βιντεο που ακολουθεί, ο Δήμαρχος σχολιάζει τις δηλώσεις του Γ. Μαύρου και δίνει τη δική του ερμηνεία, όπως και τα όσα δήλωσε χθες στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου” ο προπονητής της ΕΑΚΑ:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video