Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαστροκούκος, απάντησε με προσωπική αναφορά, στην ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Γαλουζή, με τίτλο «Ωσεί παρών», για την μη αποδοχή του πρώτου να συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, καταλήγοντας με την αποστροφή “τοξικότητα και γκρίνια, χωρίς λόγο”

Αολουθεί η ανακοίνωση – απαντητική επιστολή του Δημάρχου:

        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητέ Γιάννη,

Για κάποιο λόγο ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε ούτε να διαχειριστείτε  την ήττα σας, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής, προβαίνετε σε σωρεία λαθών , τα  οποία  αποβαίνουν σε βάρος του τόπου μας

Αναφορικά με το τελευταίο δελτίο που εκδώσατε με τίτλο  «Ωσεί παρών» , έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω:

  1. Πρωτίστως σας ευχαριστώ για την πίστη σας,  ότι ο Δήμαρχος της Καλύμνου, όταν είναι υποψήφιος, εκλέγεται.
  2. Θητεύσατε στο εν λόγω όργανο πραγματικά  «Ωσεί παρών», χωρίς καμιά προσφορά για το νησί μας.
  3. Είχατε κάθε λόγω να εκδώσετε  συγχαρητήρια επιστολή, για την καθοριστική εκλογή του δημάρχου Καλυμνίων στο Διοικητικό συμβούλιο του ΦοΔΣΑ, κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά, πράγμα που δεν  πράξατε.
  4. Είχατε κάθε λόγο να νιώσετε τουλάχιστον χαρά, όταν έγινε τιμητική διάκριση στον δήμαρχο Καλυμνίων, με την εκλογή του στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν.Α., η οποία έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα.
  5. Αντιθέτως προβήκατε στην έκδοση επιστολής γεμάτης τοξικότητα και γκρίνια, χωρίς λόγο !

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ